Foto: Claudia Fried Foto: Claudia Fried

I vårt förskoleområde ser vi till att alla barn får en likvärdig verksamhet. Vi arbetar aktivt med hållbarhet genom omtanke om varandra och vår miljö.

Personal

Våra arbetslag består av förskollärare och barnskötare som tillsammans planerar och genomför arbetet på avdelningarna. Varje förskola har en eller två teamledare som tillsammans med rektor och specialpedagog driver den pedagogiska utvecklingen framåt samt ansvarar för den dagliga samordningen.

Kompetensutveckling

I vårt förskoleområde arbetar vi med kompetensutveckling genom pedagogiska forum och nätverk. Haninge kommun erbjuder även kompetensutveckling genom vårt hållbarhetscenter, Kremima, där workshops och utbildningar hålls.

Ledningsgrupp

Vår ledningsgrupp består av rektor, specialpedagog, intendent samt teamledare. Ledningsgruppen arbetar med förskolornas strategiska utveckling i både stort och smått.

Vill du arbeta hos oss?

Är du intresserad av att arbeta hos oss ? Maila ditt CV och ett personligt brev till vår intendent. Du behöver ha ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för att arbeta inom skola och förskola.

Beställ utdrag från belastningsregistret

För fasta tjänster annonserar vi vid behov på haninge.se

Kontakt för den här sidan: fjaderkobbensforskola@haninge.se

Senast uppdaterad: 28 augusti 2019